Jussiis diary - like a candyheaven!

Jullov!

Yes yes yes, jullov. Sen torsdag eftermiddag faktiskt.
Var på middagsbjudning igår hemma hos en vän. Mysigt och skoj. Blir en till bjudning idag om några timmar.
Men ville visa mina nya shoes jag köpte på dinsko. Riktigt nöjd över att ha hittat ett par sköna, snygga och höga skor så snabbt :)
Skönt att kunna ha leggings nu igen.


Nu ska jag fortsätta städa här hemma.

[Btw. Jag är sjuk. Väldigt surt, jag har önskat hela hösten att få en liten förkylning så att jag skulle kunna stanna hemma och bara sega framför TV:n uatn tankar på plugg, men nej. Blev aldrig sjuk. Men när jullovet börjar, ja då kommer fula förkylningen!]

Jussi


091214 - upp med julgranen!



Julgranen sattes upp idag! :)

Luciacupen, fotboll, spelades på skolan idag och vår klass vann! Helt otroligt, brukar inte gå så braför dem. Men grattis grattis :)

Annars så gjorde vi bara en religionsuppgift, åt på café och drog hemmåt. Hemma blev det plugg, men snart jullov! Yesyesyes. 17 slutar vi (18 egentligen, men då är det barajulshow som jag inte ska på haha).

När slutar ni?

Jussi


Ice age 3



Sitter hemma hos kusinerna. Skulle egentligen tidigt iväg till stan också för att träffa S och göra bibeluppgiften, men eftersom vi inte ska hem än så får det bli ikväll istället. Tydligen finns bibeln på nätet, bra det.

Har suttit och sett filmen Ice age 3 bara för att barnen ville det, men jag satt också staplad framför den haha. Den var rolig, men har inte sett hela än. Får nog se klart den snart :)



Känner även för att köpa lite julpynt. Väldigt ojuligt här haha.

Aja, nu blir det middag.

Jussi

Vart står man nu?



Oj vilken dag. Mycket hit och dit.

Träffade ett par vänner på en middagsbjudning, var trevligt. Träffar nog dem i veckan också.
Sen bar det hemmåt där lite biologiplugg fick utföras. När jag tröttnat på det så satte jag och mina bröder oss för att se filmen "Babel" - men efter en timma så funkade den inte mer. Surt, men vi satte på Step Up 2. Jag gillar dans, riktigt dansig film haha!

Nä nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp åtta, iväg till kusinerna och klockan 14:00 ska jag stå utanför biblioteket i stan för att träffa S. Bibelinlämningen måste göras för att vi ska få MVG i religion A. Hoppas vi hittar en bibel.

Natti!


Gattaca och fika.


NK's julskyltning.

Gårdagen avslutades med en fika på Condeco med vännerna D och M. Smakade på Chai latte för första gången, då min kusin nämn att den är skitgod, men den var för söt! Man ska absolut inte ta en stor haha.

Skoldagen bestod av debatter ända till lunch. Vi debatterade genetik vilket var rätt så intressant. Min grupp hade kloning och vi var emot det. När publiken röstade efter att vi och för-laget framfört våra argument, så var det tre personer som höll med för-gruppen medan resterande av 85 personer höll med oss. Så det gick ju bra! :)
Efteråt såg vi filmen Gattaca - shit vad bra! Lite science-fiction kanske man tänker, men det är faktiskt möjligt. Rekomenderar den.



Nä nu får jag sätta igång med plugget, snart jullov :D

Jussi

Over soon?



I’m so tired! When will the christmasvacation start? Yeah, about 12 days. Anyway, I’m done with the physics, I’m just repeating it all. Really not fun. This week won’t be as hard as last week (except the physics).

Hm, I think I better get back so that I’ll get som sleep.

Jussi


Tv-kväll


Mysa framför TV:n ikväll efter all fysik! :)


Brangelina förevigade.

Oj vad dåligt uppdaterat det var här. Det får bli en bättring, speciellt nu när inlämningarna är klara!
Hittade nyligen detta på nätet, Brangelina förevigade. Jag tycker inte det liknar dem så mycket. Men grymt ändå.



Likt?

Jussi

Snart bär det av till skolan.

Steg upp nio idag för att arbeta med historian, vilket inte var kul. Men nu är jag nästan klar - 1800 ord sammanlagt. Behöver bara något litet till på en fråga sen är den done!
Måste kila till skola snart, börjar om en timma. Efter det blir det ju till att arbeta med biotekniken... ett helvete, jag vet. Men inte länge kvar till lovet :)

Hm, borde skynda på nu. Ha det så fint alla!

Jussi

Pinsam morgon!



Minusgrader ute, brrr!

Morgonen började ju på bästa sätt - jag springer hela vägen till spårvagnen, med klackskor, och en snäll, ung, människa står och håller upp dörren tills jag nått fram. Jag tackar honom, ska lägga foton på spårvagnstrappan, och whoooops så halkar jag där.
Pinsamt eller vad? Han kunde bara få fram "oj oj oj..." medan jag verkligen ville garva åt mig själv. Nästa gång struntar jag i om jag kommer sent, det där ska inte ske igen!
Har ni vart med om samma sak? Berätta, kanske en liten tröst för mig. Ne jag skojar, men ni får gärna berätta :) Roligaste händelsen publiceras och länkas.

Blev en föreläsning på Chalmers idag med klassen, om nobelpriset i kemi och fysik... Ehm, jag sov :)

Nu ska jag sätta igång med historiearbetet och bli klar, verkligen klar.

Jussi


Snälla. Snabba.

Vad jag längtar till fredag eftermiddag. Eller kanske inte, fysikprov på måndag. Men ändå, dessa inlämningar är pain in the ass. På måndag blir det partykänsla! Haha inte ofta man tänker så på en måndag, men nu är det ett undantag.


Torr humor – symptom på sömnbrist? Kanske. Ska lägga mig strax och sluta tänka på historieuppgiften (som btw skulle vara klar idag, men jag har inte gjort en tredjedel än).


Hoppas ni har en bättre vecka än mig!


Natti!
Jussii


Jag fick knuff.

Gud vilken lång skoldag!

Jag slutade halv fem, efter att ha haft en religionslektion och två labbar. Biologilabben var kul som vanligt och även fysiken var roligare än annars. Men halv fem? Ja, knappast att jag orkade börja plugget direkt när jag kom hem. Handlade med mami och spelade fia med knuff med min småbröder. Jag var såå nära att vinna va, men så kom jag sist. Vet inte hur det gick till, men har hittills aldrig vunnit över dem.

Kanske borde jag sätta igång med historieuppgiften... Jag vill inte. Men måste, för sen är det ju bioteknikslabben som måste bearbetas. Ändå tycker jag att tredje året är det skönaste under gymnasietiden, tro mig!


Jag som röd. Ser ni hur bra det var?

-Jussi


RSS 2.0